Rulada cu crema de frisca

de Lavinia in Prajituri, 25 Dec 2012 | 4180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 40 g creme ole de vanilie(1/2 plic)
  • esenta de vanilie
  • Glazura:
  • 1 plic glazura Duo Dr Oetcker de capsuni
  • 40 g ciocolata topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana devine o bezea tare.Adaugam treptat cate 1 lingura de zahar,galbenusurile,uleiul si faina cacaua amestecata cu faina cernute.

Tapetam o tava 35/25 cm cu folie si bagam blatul la cuptor pentru 20 de min(testul scobitorii)Il rulam cat e cald in folia in care a copt sau un prosop umed.

Pentru crema mixam praful creme ole cu frisca si esenta pana se intareste.

Umplem blatul de rulada cu crema si dam la rece pentru 2 ore.

Scoatem rulada o decoram cu glazura si dam din nou la rece pentru cateva ore.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu crema de frisca 195146
retete culinare - Rulada cu crema de frisca 195147

COMENTARII (14)

Lau 1

26.12.2012, 13:31

Dya Daniela Andrei 1

23.01.2013, 12:24

Lavinia 1

23.01.2013, 17:55

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D