Rulada cu crema de nuca de cocos

de lili2010 in Prajituri, 2 Oct 2010 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura cacao
  • vanilie
  • Pentru crema
  • 200ml lapte de cocos
  • 200ml de lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • o lingura de amidon alimentar
  • putina zeama de lamaie
  • 100 g margarina
  • fulgi de nuca de cocos
  • Pentru decor
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de nuca de cocos:

Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si la urma faina amestecata cu cacao.

Se aseaza compozitia pe hartie de copt si se pune in tava, la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.

Se scoate cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar tos sau pudra.

Rulati blatul si lasati-l sa se raceasca.

Pentru crema,se amesteca toate ingredientele,mai putin margarina si fulgii de cocos,si se pun la foc mic sa fiarba.Se amesteca intr-una cu un tel ,se tine pe foc pana se ingroasa crema.Cand crema este gata,se ia de pe foc,si se adauga margarina taiata bucati.Se amesteca bine pana la omogenizare .La final se adauga fulgii de cocos .

Cu grija,derulati blatul si ungeti-l cu crema .

Rulati din nou blatul cu ajutorul prosopului .

Pentru decor...am topit ciocolata alba intr-o punga...apoi am taiat un colt si m-am jucat cu ciocolata  deasupra ruladei !

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Stropiti hartia de copt cu putina apa,pentru a fi indepartata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu alune si crema caramel (snikers de casa)