Rulada cu crema la rece

de geobucataras in Prajituri, 5 Mai 2014 | 43288 vizualizari

 

Preferata sotului meu , o fac aproape saptamanal :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru o foaie de rulada avem nevoie de :
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 faina
  • esenta de rom
  • Crema la rece de la Dr. Oetker cu ce aroma dorim
  • Ulei pentru uns tava si faina pentru tapetat tava
  • Glazura care este tot de la Dr. Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema la rece:

Separam ouale, batem albusurile cu zaharul si esenta pana devine spuma, iar dupa aceea cu o lingura de lemn incorporam galbenusurile si faina mestecand de sus in jos foarte usor.

Dupa ce am terminat de facut blatul , pregatim tava care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia pentru blat, ce o dam la cuptorul incins aprox 7-10 min la foc mare, cand e aurie deasupra este gat.

Cand aceasta s-a facut umezim un prosop care nu lasa scame si o asezam pe prosop dupa care o rulam ( prosopul se umezeste ff bine cu apa rece si se stroarce ff bine) , cand s-a racit o desfacem usor si punem crema ( crema se face dupa instructiunile pachetului) si rulam la loc dar fara prosop.In rulada se pot pune si fructe.

Glazura o punem deasupra ; la fel se face dupa instructiunile pachetului. Este foarte usor de preparat!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu crema la rece 316586
retete culinare - Rulada cu crema la rece 316587

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

05.05.2014, 23:22

julianna10 1

06.05.2014, 14:55

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18