Rulada cu crema rapida

de Ina in Prajituri, 13 Apr 2010 | 19346 vizualizari

COMENTARII (25)

Miha 1

13.04.2010, 22:38

Faina rulada! Ai incercat vreodata sa prepari Crem Ole cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida? E buna buna si nu mai trebuie nici gelatina.

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:53

ce grozav arata!

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:59

cate oua?

Ina 1

13.04.2010, 23:01

da, miha, fac fel de fel de combinatii. Am pus putina gelatina ca-si face alta consistenta, dispare porozitatea cremei facut la rece, dar tot cremoasa ramane si se intinde bine

Ina 1

13.04.2010, 23:02

aaaa, ms! N-am vz ca nu mi-a luat ouale

Ina 1

13.04.2010, 23:03

gata!!!

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 23:51

Mamaaa, da ce de chestii tari faci, Inaaa!

nadina73 1

14.04.2010, 00:12

felicitari nota 10 arata foarte bine 5 furculite Ina

Ina 1

14.04.2010, 07:56

multumesc, gospodinadecriza!
multumesc, nadina73!
Acum, o intrebare : care-i treaba cu furculitele? ( Eu pap si fara... )

Ina 1

14.04.2010, 08:19

Ah! acum vad furculitele din dreptul retetelor

Ina 1

14.04.2010, 08:34

'neatza, Gaby!
Supeeeeer!!!!!!!!!! Am dat tare, in birou!!!!!!!

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:44

bravo.asa si trebuie.cine asculta incet,n-asculta muzica))doar o maraiala

Ina 1

14.04.2010, 09:05

eh...am inchis-o acum, ca a venit sefu'

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:36

foarte bn arata, pont pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema.

Rocsi 1

14.04.2010, 11:11

imi place mult

silvi0ara 1

14.04.2010, 11:30

Tare bine mai arata.

mena29 1

14.04.2010, 14:46

felicitari,arata super bine

Ina 1

14.04.2010, 14:54



pusikmea, eu cu pontul ala am dat gres : blatul cu prosopul umed s-au facut un tot, lipindu-se intre ele... am ratat rulada... ( e adevarat ca am incercat doar odata ). Eu nu recomand procedeul pentru ca e mult mai simplu sa rulezi blatul imediat cum il scoti din cuptor , direct pe hartia de copt. Cu prima ocazie am sa postez o fotografie cu operatiunea in sine, sa ma fac inteleasa mai bine.

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:06

da, asa este asta in cazul in care faci cu hartie, eu de multe ori o fac fara si de aceea rulez cu prosopul, mie imi iese tot timpul, intr-adevar se lipeste putin, insa nu-i bai k e pe partea interioara si imi place k se inmoaie si baltul, nu ramane sec, zic asta pt k si eu am facut odata asa cu hartia si fiind obisnuita cu baltul siropos, asa mi-a lasat senzatia, dar bineinteles k fiecare face cum stie mai bn

izulika 1

14.04.2010, 17:49

super am adaugat reteta ;la favorite

madi_marin 1

14.04.2010, 19:18

si eu am adaugat-o la favorite.....

Ina 1

16.04.2010, 12:16

Laly 1

20.04.2010, 22:24

Si eu la favorite.5 furculite

Ina 1

21.04.2010, 19:42

multumesc, Laly

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata