Rulada cu dovleac

de Krystyan Trendy in Prajituri, 10 Noi 2013 | 2933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 500 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 g faina
  • 8 linguri de ulei
  • 150 ml lapte
  • ulei pentru uns tava
  • 1 folie de 40 cm celofan
  • 800 g dovleac ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Amestecam dovleacul ras cu 250 g zahar si cu 2 linguri de ulei si il punem la calit intr-o cratita.

Separat galbenusurile le amestecam cu 8 linguri de ulei si cu praful de copt,iar albusurile le batem bine cu telul sau mixerul adaugand si o cana de zahar. Apoi amestecam galbenusurile cu albusurile batute spuma, adaugam zaharul vanilat si faina si laptele, amestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase.

Tapetam tava de la aragaz cu ulei si faina si turnam blatul pentru rulada si lasam 20 -25 minute la foc potrivit.

Compozitia de dovleac se lasa la racit, apoi la scurs in strecuratoare. Zeama de la dovleac o oprim intr-un castron.

Dupa ce s-a rumenit blatul, scoatem tava din cuptor si lasam putin sa se raceasca, apoi intindem blatul pe folia de celofan. Deasupra punem compozitia de dovleac si incepem sa rulam cu grija. Asezam rulada intr-o tava de chec si turnam zeama de la dovleac uniform peste rulada .

Lasam 2 ore la frigider si rulada este gata !

TIPS-URI

1

Puteti adauga si miez de nuca sau /si scortisoara in compozitia de dovleac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba