Rulada cu dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 3570 vizualizari

 

Dulceata de zmeura e printre preferatele mele si o folosesc destul de des la diverse retete.Cand n-ai timp de bibilit,o rulada te scoate din impas.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • un praf sare
  • dulceata de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de zmeura:

Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul se bate incontinuare si apoi se adauga galbenusurile,pe care le incorporam bine,la final adaugam faina.Tava de la aragaz o imbracam cu coala de copt turnam compozitia si o dam la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Udam un servet mai mare pe care rasturnam compozitia coapta,scoasa din cuptor si rulam repede ca sa nu se rupa .Cand s-a racit intindem dulceata,cat ne lasa inima,rulam la loc si taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:21

si eu sunt fan dulceata de zmeura!

diana_k 1

21.01.2013, 11:46

daca e cu zmeura vreau si eu

laura_n 1

21.01.2013, 15:00

delicioasa si aromata !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu