Rulada cu dulceata de zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 1262 vizualizari

 

Dulceata de zmeura e printre preferatele mele si o folosesc destul de des la diverse retete.Cand n-ai timp de bibilit,o rulada te scoate din impas.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • un praf sare
  • dulceata de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de zmeura:

Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul se bate incontinuare si apoi se adauga galbenusurile,pe care le incorporam bine,la final adaugam faina.Tava de la aragaz o imbracam cu coala de copt turnam compozitia si o dam la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Udam un servet mai mare pe care rasturnam compozitia coapta,scoasa din cuptor si rulam repede ca sa nu se rupa .Cand s-a racit intindem dulceata,cat ne lasa inima,rulam la loc si taiem in felii.

 

COMENTARII (16)

Sim0na 1

21.01.2013, 11:21

si eu sunt fan dulceata de zmeura!

diana_k 1

21.01.2013, 11:46

daca e cu zmeura vreau si eu

laura_n 1

21.01.2013, 15:00

delicioasa si aromata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04