Rulada cu foi de napolitana

de luminita20_2006 in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 14725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitane
  • 200 gr rahat
  • 200 gr margarina
  • 200gr biscuiti macinati
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1/2 lamaie
  • 250 gr ciocolata negra
Portii: -1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana:

1 crema. Se trec prin masina de rocat rahatul impreuna cu lamaia si margarina, apoi freci crema pana se omogenizeaza si se da la rece.


2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si apa pana se leaga apoi se toarna ferbinte peste biscuitii macinati si se amesteca. Se stropeste o foaie de napolitana cu apa sau lapte caldut si intinzi apoi crema de rahat, asezi a 2 foaie pe care o stropesti la fel cu apa sau lapte si intinzi a 2 crema, apoi rulezi.


ciocolata neagra se pune la topit pe baie de abur si se adauga 50 gr de unt cand sa topit se toarna deasupra ruladei si se da la rece 3-4 ore.

 

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI