Rulada cu gem de caise

de Bunica in Prajituri, 4 Noi 2012 | 24198 vizualizari

 

Este un dulce preferat de nepotii mei. Am taiat foaia de rulada in doua,ca sa fie mai subtiri,placerea nepotului.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1plic zahar vanilat
  • 1/2plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise:

Pentru inceput se preincalzeste cuptorul.

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Se adauga uleiul zaharul vanilat mixand continu.

La sfarsit adaugam praful de copt si faina pe care le amestecam cu lingura usor de jos in sus.

Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt,care se unge cu ulei.

Intreaga compozitie se toarna in tava,se niveleaza si se da la cuptor.

Este coapta cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor,se desprinde rulada de hartia de copt,apoi se ruleaza cat mai strans(hartia+rulada),lasandu-se sa se raceasca.

Se desface usor,se unge cu gem si se ruleaza la loc.Cand s-a racit am taiat fiecare rulada in 4 si am impachetat cate una  in folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem