Rulada cu ghebe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 1841 vizualizari

 

Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. ghebe congelate
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval
  • o legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ghebe:

Aluatul lasat la decongelat.

Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.

Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .

Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.

Stingem focul si lasam la racit.

Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).

Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.

Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.

Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).

Se portioneaza rece.

 

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.

2

Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu ghebe-0
Rulada cu ghebe-1
Rulada cu ghebe-2
Rulada cu ghebe-3
Rulada cu ghebe-4
Rulada cu ghebe-5

COMENTARII (19)

Rocsi

Rocsi 1

09.01.2015, 21:38

Ce faina si buna!

dantes

dantes 1

10.01.2015, 11:03

Tare buna!

Teo

Teo 1

10.01.2015, 21:28

Imi place de mor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!