Rulada cu inghetata capuccino

de alldaycooking in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 1611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 3 linguri faina
  • Inghetata:
  • 100 gr ciocolata alba cu capuccino
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • Philadelphia cu Milka
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu inghetata capuccino:

Pentru pandispan am batut spuma cele 3 albusuri, am adaugat treptat zaharul brun, apoi galbenusurile si in final am pus faina si am amestecat usor. Am copt la 180 de grade Celsius timp de 12 minute.

Pentru inghetata am pus galbenusurile, laptele si ciocolata rupta bucati la bain marie si am amestecat cu ajutorul telului. Am tinut pe aburi pana cand s-a ingrosat putin crema.

Albusurile le-am batut spuma pe aburi, apoi le-am adaugat la crema de ciocolata.

Smantana pentru frisca am batut-o putin, doar pentru a se mai ingrosa putin, apoi am amestecat-o cu crema de ciocolata.

Din pandispan am taiat o fasie pentru a putea intra in tava de chec, marginile asa cum se vede imbraca peretii tavii.

Am turnat din crema pentru a acoperi pandispanul, am acoperit cu o felie de pandispan,

am turnat din nou crema si iarasi am acoperit cu pandispan.

Am continuat pana cand s-a terminat crema si am asezat ultima fasie de pandispan.

Am lasat la congelator peste noapte. A doua zi am scos din forma si am imbracat rulada cu Philadelphia cu ciocolata Milka.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu inghetata capuccino-0
Rulada cu inghetata capuccino-1
Rulada cu inghetata capuccino-2
Rulada cu inghetata capuccino-3
Rulada cu inghetata capuccino-4
Rulada cu inghetata capuccino-5
Rulada cu inghetata capuccino-6
Rulada cu inghetata capuccino-7

COMENTARII (20)

mamaieelena

mamaieelena 1

03.08.2012, 16:58

bun,bun

alldaycooking

alldaycooking 1

03.08.2012, 17:07

iri_iri

iri_iri 1

13.08.2012, 05:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!