Rulada cu jambon

de Adriana G in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 6855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 4 oua mari
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri cu varf faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper
  • Umplutura:
  • 300 gr jambon pui
  • 50 gr unt
  • 150 gr branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Umplutura:

- dai jambonul prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari si o amesteci cu branza si untul la temp. camerei

Rulada:

- bati ouale ca pentru omleta si adaugi treptat laptele si faina apoi ceapa verde si patrunjelul tocate fin, sare si piper dupa gust

- tapetezi cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si torni compozitia uniform in tava si o pui la cuptorul incins la 200C si o lasi cca 10 min

- scoti tava din cuptor si rastorni foaia pe un prosop si o rulezi

Dupa vreo 2-3 min desfaci rulada din prosop si pe suprafata ei intinzi uniform crema de jambon, rulezi cu grija si o dai la rece pt 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

servesti rulada ca aperitiv cu ridichi, rosii si ceapa verde

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu jambon 158563
retete culinare - Rulada cu jambon 158564
retete culinare - Rulada cu jambon 158565

COMENTARII (35)

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:40

Ce faina
Am pus-o la favorite

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:23

o idee minutaa! la favorite cu ea

Adriana G 1

30.05.2014, 14:07

va multumesc dragelor si ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55