Rulada cu magiun

de iri_iri in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 1517 vizualizari

 

..nu cred ca are nevoie de nici o introducere doar sa te uiti la ea si sa iti vina sa mananci!

 

INGREDIENTE

  • un cub drojdie,
  • 2 lingurite de zahar+o lingura de zahar,
  • un ou,
  • un pahar de lapte,
  • o cana de apa calda,
  • 3 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde,
  • magiun si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun:

Pentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina impreuna cu laptele, oul, lingura de zahar si uleiul. Framantam un aluat usor de modelat care il lasam la crescut.

Dupa ce a crescut il impartim in doua si intindem o bucata pe care o ungem cu magiun si apoi o rulam si o asezam in tava care am uns-o cu unt in forma de colac. Cat se incige cuptorul, lasam sa creasca un pic in tava si apoi o bagam la cuptor pentru 40 de minute.

Merge perfect servita cu un pahar de vin demisec rose.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu magiun 153285
retete culinare - Rulada cu magiun 153286
retete culinare - Rulada cu magiun 153287
retete culinare - Rulada cu magiun 153288
retete culinare - Rulada cu magiun 153289

COMENTARII (18)

bubulina44 1

22.03.2012, 14:17

yummy!!!! mai ai?

iri_iri 1

22.03.2012, 17:03

ma bucur ca va place dar cu parere de rau s-a terminat demult

Sim0na 1

22.03.2012, 20:52

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55