Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

de CristinaCriss in Prajituri, 14 Apr 2014 | 37979 vizualizari

 

Este delicioasa si are un aspect placut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia maro
  • 400 g biscuiti simpli
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 80 g margarina
  • o fiola esenta rom
  • Pentru crema de cocos
  • 200 g margarina
  • 10 linguri zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • o fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post):

Foaia maro

Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime

Crema de cocos

Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.

Asamblare

Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pushaa 1

14.04.2014, 15:06

tare-mi place!

CristinaCriss 1

14.04.2014, 15:33

Multumesc, este tare buna!

Rocsi 1

14.04.2014, 20:43

Este o rulada foarte, foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada necoapta cu nuca de cocos