Rulada cu Nutella

de Catalina L in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 2490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de Nutella (200 g)
  • 4 oua
  • 120 g de zahăr pudră
  • 40 g făină
  • 1 vârf de cuțit de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Nutella:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C .

Separați albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Adaugati faina si amestecati bine.

Bateti albusurile spuma cu sarea si le adaugatile compozitiei dinainte amestecand de sus in jos.

Intindeti aluatul pe o foaie de copt și se pune la cuptor timp de 10 - 15 minute. 

Biscuitul se ruleaza imediat intr-un prosop de bucatarie curat, umed pana se raceste.

Cand s-a racit se desface si se unge cu crema de Nutella.Rulati-l strâns.

Se pune si deasupra crema de nuttela usor incalzita si se decoreaza.

Serviti la temperatura camerei.

Poftă Bună !

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Baigli cu nutella si stafide