Rulada cu Nutella

de Catalina L in Dulciuri, 12 Feb 2015 | 554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri de Nutella (200 g)
  • 4 oua
  • 120 g de zahăr pudră
  • 40 g făină
  • 1 vârf de cuțit de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Nutella:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C .

Separați albusurile de galbenusuri. Amestecati galbenusurile cu zaharul pudră cu mixerul. Adaugati faina si amestecati bine.

Bateti albusurile spuma cu sarea si le adaugatile compozitiei dinainte amestecand de sus in jos.

Intindeti aluatul pe o foaie de copt și se pune la cuptor timp de 10 - 15 minute. 

Biscuitul se ruleaza imediat intr-un prosop de bucatarie curat, umed pana se raceste.

Cand s-a racit se desface si se unge cu crema de Nutella.Rulati-l strâns.

Se pune si deasupra crema de nuttela usor incalzita si se decoreaza.

Serviti la temperatura camerei.

Poftă Bună !

 

TIPS-URI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

12.02.2015, 21:58

Ce buna!

MotanLaOale 1

13.02.2015, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D