Rulada cu portocale

de Lau in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 3 portocale
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu portocale:

Se face maiaua din drojdie, praful de sare, 2 linguri zahar, 4 linguri lapte si 1 lingura faina, se lasa pana face basici. Se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura se adauga maiaua, restul de zaharsi se framanta. Se lasa o ora pana isi dubleaza volumul.

Curatam portocalele si le taiem, adaugam nuca macinata, zaharul si amestecam.

Se intinde o foaie, se adauga compozitia de portocale, se ruleaza si se aseaza in tava. Se unge cu oul batut, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra,la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitane umplute