Rulada cu pui si ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 9101 vizualizari

 

By postavaru...cu mici modificari. A iesit foarte buna, colegii mei au fost foarte foarte incantati....

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 300 ml lapte
  • 150 g margarina Unirea
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • sare
  • marar
  • Umplutura :
  • 1 pulpa de pui fiarta
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval
  • 1 cutie mare pate de ficat
  • condimente pentru pui
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui si ciuperci:

Se prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Bila de aluat se da la racit. Cand e calduta se adauga ouale pe rand amestecand foarte bine dupa fiecare si mararul tocat. Aluatul obtinut se intinde cu lingura in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor la foc potrivit pentru 20-25 minute.

In timp ce blatul se coace , se prepara umplutura : se calesc in putin ulei ceapa si ciupercile tocate marunt, se adauga si carnita taiata fasiute, apoi totul se condimenteaza cu condimente speciale pentru pui si piper.

Pe blatul cald se intinde pateul de ficat, apoi se adauga amestecul de ciuperci si pui si se presara cascavalul ras fin. Se ruleaza cu grija si se da la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

corina241 1

06.02.2011, 13:31

ce buna trebuie sa fie cu ciuperci

Teo 1

09.02.2011, 22:25

cat de bine arata !

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:17

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci