Rulada cu spanac si porumb

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 300 g spanac congelat
  • 1 cutie mica cu porumb
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • unt cat o nuca
  • faina
  • 1 lingura rasa cu mac
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si porumb:

Spanacul dezghetat si ceapa taiate marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si se adauga un ou si  porumbul scurs de apa din conserva .Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Intre timp lasam aluatul la dezghetat si apoi il intindem pe masa iar deasupra punem amestecul de mai sus cat mai uniform folosind o lingura.Radem cascavalul si presaram deaspra amestecului de spanac si porumb.Se ruleaza.Ruloul se unge cu un ou batut si se presara cu seminte de mac.Asezam ruloul intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si dam la cuptor pentru circa 20 min.Se scoate tava din cuptor , se lasa sa se raceasca si apoi se taie felii potrivite.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu spanac si porumb-0
Rulada cu spanac si porumb-1
Rulada cu spanac si porumb-2
Rulada cu spanac si porumb-3
Rulada cu spanac si porumb-4
Rulada cu spanac si porumb-5
Rulada cu spanac si porumb-6

COMENTARII (52)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

23.02.2011, 08:49

Elena,te-ai inarmat cu furculitele , hai te rog la masa...........

Bunica

Bunica 1

01.03.2011, 20:22

chiar daca ai facut-o de o saptamana.......e frig.....nu s-a alterat deci......o portieeeee!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

04.03.2011, 08:09

Buni, esti servita...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!