Rulada cu spanac si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 6285 vizualizari

 

un aperitiv foarte usor de preparat ,aspectuos si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (eu am pus congelat)e mai bun proaspat
  • 2 oua
  • felii de sunca 150g foarte subtiri taiate
  • 200gr cascaval ras
  • 1 lingura de unt
  • 1 cutie crema de branza
  • folie trasnparenta
  • folie aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si sunca:

Se toaca spanacul daca e congetal si se amesteca cu ouale, se face ca  o pasta.

Se ia o folie de hartie pt copt si se unge bine cu unt,dupa care se intinde spanacul pasta apoi se pune cascavalul ras si se da tava la cuptor aproximativ 15 minute pana se topeste bine cascacvalul (sa nu se rumeneasac,ci doar sa se topesca bine) cand e gata se scoate si se lasa la racit.

Cand foaia de spanac e rece se unge bine cu crema de branza apoi se pun feliute de sunca, din nou crema de branza ,dupa care cu ajutorul hartiei de copt se ruleaza cat de cat stans.Se transfera pe o folie transparenta, se stange bine apoi se pune pe o folie de aluminiu si aceasta se strange bine dupa care se da rulada la rece pana a doua zi.

Se taie feliute de 1-1,5 cm si se servesc ca si aperitiv sau langa o friptura

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu spanac si sunca-0
Rulada cu spanac si sunca-1
Rulada cu spanac si sunca-2
Rulada cu spanac si sunca-3
Rulada cu spanac si sunca-4
Rulada cu spanac si sunca-5
Rulada cu spanac si sunca-6
Rulada cu spanac si sunca-7
Rulada cu spanac si sunca-8
Rulada cu spanac si sunca-9
Rulada cu spanac si sunca-10
Rulada cu spanac si sunca-11
Rulada cu spanac si sunca-12
Rulada cu spanac si sunca-13
Rulada cu spanac si sunca-14
Rulada cu spanac si sunca-15
Rulada cu spanac si sunca-16
Rulada cu spanac si sunca-17

COMENTARII (25)

danis

danis 1

18.08.2010, 14:05

diaconta

diaconta 1

25.10.2010, 19:34

mult mai bine arata rulada ta si cred ca reteta asta mi-ar placea mai mult

mony83

mony83 1

07.09.2011, 08:35

ciao Nadina,foarte buna pare a fi rulada facuta de tine,multumesc de reteta ,o voi pregati chiar astazi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!