Rulada cu spanac, sunca si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 12 Ian 2011 | 3298 vizualizari

 

e una din cele 2 rulade facute de Revelion, s-a mancat rapid si arata bine pe platouri

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piepti de pui daca sunt mici sau 2 daca sunt mari;
  • sunca ardeleneasca crus uscata din cea fara grasime, doar carne si feliata subtire, se gaseste la supermarkteuri, eu am gasit la kaufland si e si ieftina.
  • cascaval cam 100 g
  • 250 g spanac congelat 
  • 1 cepa mica ,
  • 1 graunte de usturoi
  • ulei
  • sare piper

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, sunca si cascaval:

Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada.

Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de minute.Mai lasati si mai mult daca nu e rumenita, in functie de cuptorul fiecaruia.

Se serveste rece, feliata rondele .

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu spanac, sunca si cascaval-0
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-1
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-2
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-3
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-4
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-5
Rulada cu spanac, sunca si cascaval-6

COMENTARII (18)

epurasha2bb

epurasha2bb 1

13.01.2011, 09:07

mersi gaby!

MIUTA

MIUTA 1

13.01.2011, 14:22

Arata foarte bine si cred ca e delicioasa,felicitari

epurasha2bb

epurasha2bb 1

14.01.2011, 13:42

multumesc Miuta! a fost super si m-am bucurat ca au papat si copiii spanac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!