Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 200 g telemea de vaca
  • 150 g cascaval cu nuca
  • chimen
  • unt
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu telemea si cascaval cu nuci:

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.Rulam, ungem rulada cu unt  si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor  si lasam sa se racoreasca .Taiem felii potrivite si servim.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu telemea si cascaval cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (39)

Mihaela11_jo 1

13.09.2012, 21:21

Foarte apetisanta
si in plus si practica

RuxyRux 1

16.09.2012, 22:06

Ce mult imi place Medi!!! De cascaval cu nuca nu am mai auzit...sigur e un deliciu!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada in crusta de seminte, umpluta cu branza, ceapa si leurda