Rulada cu zmeura

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Iul 2013 | 800 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao

Pentru umplutura:

  • 500 g frisca lichida
  • Pentru decor:
  • ciocolata neagra
  • zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu zmeura:

Se prepara intai rulada pentru care se freaca patru galbenuşuri cu cele doua tipuri de zahar. Dupa ce s-a obtinut un amestec cremos se pune un ou întreg şi se amesteca. Apoi se pune cacaua.
Se adauga faina puţin câte puţin, apoi cele patru albusuri batute spuma. Se amesteca uşor. In tava aragazului se pune o foaie de hartie de copt, se toarna amestecul, apoi se da la cuptor pentru 10 minute. Se scoate pe un servet de bucatarie umezit şi se ruleaza în el. Se lasa asa sa se raceasca.
Frisca se bate cu mixerul.

Se deruleaza usor blatul si se umple cu frisca si fructe, se ruleaza inapoi si se imbraca cu frisca. Se decoreaza cu fructe şi ciocolata.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada cu zmeura 241508
retete culinare - Rulada cu zmeura 241509
retete culinare - Rulada cu zmeura 241510
retete culinare - Rulada cu zmeura 241511
retete culinare - Rulada cu zmeura 241513

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

02.07.2013, 20:34

deci se poate)))))

Alinutza80 1

02.07.2013, 21:06

Rocsi 1

02.07.2013, 21:27

Tare bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55