Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 7708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 350 ml lapte condensat
  • 50 g unt
  • 20 g cacao neagra
  • 100 g nuca
  • banane
  • bombonele colorate pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat.


Compozitia rezultata am intins-o pe o folie de aluminiu bine unsa cu unt. Am pus banane de-a lungul foii si am rulat cu ajutorul foliei de aluminiu.


Am pus deasupra putina glazura de ciocolata si am presarat cu bombonele colorate. Am dat la frigider pana s-a intarit glazura.

 

TIPS-URI

1

bombonelele colorate se pot inlocui cu nuca macinata sau nuca de cocos

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de biscuiti 11509
retete culinare - Rulada de biscuiti 11510
retete culinare - Rulada de biscuiti 11511
retete culinare - Rulada de biscuiti 11512

COMENTARII (13)

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu iaurt

de Rux 9

Papanasi cu iaurt

ieri la 23:23

Coaste picante

Coaste picante

ieri la 21:49

Pepene rosu, castraveti si gogonele, murate in saramura

de Rocsi 9

Pepene rosu,...

ieri la 20:58