Rulada de biscuiti cu crema de cocos

de Toamna07 in Prajituri, 12 Oct 2012 | 56097 vizualizari

 

Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente,toate incepute,pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator .Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul(Buna dimineata) si adunam biscuiti pe care mama Ii transforma in salam de biscuiti sau rulada cu pricina.:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 2 foi :
  • 500 g biscuiti pettit beurre
  • 400 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 2-3 linguri de zahar
  • Crema:
  • 1 pachet de unt
  • 100 g nuca de cocos razuita
  • 200 g zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Mod de preparare foi:

Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua. Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.

Crema:

Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam  strans in folie si dam la frigider .

Scoatem rulada din folie si o feliem . Foarte buna!

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de biscuiti cu crema de cocos-0
Rulada de biscuiti cu crema de cocos-1
Rulada de biscuiti cu crema de cocos-2

COMENTARII (40)

nuti28 1

06.11.2013, 18:13

delicioasa

wampiruta 1

21.02.2015, 11:33

Foarte buna reteta, am incercat-o si a fost foarte apreciata!

Toamna07 1

07.03.2015, 14:02

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20