Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos

de Toamna07 in Prajituri, 12 Oct 2012 | 76090 vizualizari

 

Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente, toate incepute, pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator. Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul si adunam biscuiti pe care mama Ii transforma in salam de biscuiti sau in rulada cu pricina.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi :
  • 500 g biscuiti pettit beurre
  • 400 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 2-3 linguri de zahar
  • Crema:
  • 1 pachet de unt
  • 100 g nuca de cocos razuita
  • 200 g zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Foi: Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se zdrobesc cat mai fin biscuitii (se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua. Intindem aluatul cu sucitorul intre doua folii alimentare.

Crema: Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem uniform peste fiecare foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider.

Scoatem apoi rulada din folie si o feliem. Foarte buna este!

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

nuti28 1

06.11.2013, 18:13

delicioasa

wampiruta 1

21.02.2015, 11:33

Foarte buna reteta, am incercat-o si a fost foarte apreciata!

Toamna07 1

07.03.2015, 14:02

Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada necoapta cu nuca de cocos