Rulada de carne

de kamy in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 6926 vizualizari

 

Mi-a fost lene sa prajesc piftelele,asa ca am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • 3 oua
  • 1 felie franzela(nu proaspata)
  • 2 cartofi potriviti spre mici
  • 1 ceapa
  • o capatana usturoi
  • marar
  • seminte susan
  • sare,piper
  • pesmet
omleta
  • 3 oua
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 1o ml.apa minerala
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Carnea tocata am pregatit-o ca pentru  piftele...ca aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-piftele-14178.html  si o lasam la rece o jumatate de ora.

Facem o omleta din 3 oua,amidonul desfacut cu putina apa minerala,sare,piper si patrunjel verde,

O punem intr-o tigaie la foc mic cu capac deasupra.Cand e coapta dedesupt,punem o farfurie peste tigaie,intoarcem tigaia,dupa care o impingem in tigaie cu partea necoapta in jos.Mai lasam putin pe foc si o scoatem pe o farfurie.

Intindem folie alimentara pe care o umezim cu apa sau ulei,punem carnea tocata pe care o intindem cu mana uda in asa fel incat sa obtinem o foaie de latimea formei de chec in care vom coace rulada. Presaram susan peste carne,punem omleta si cu ajutorul foliei rulam cat putem de strans.

Asezam rulada in forma de chec pe care am tapetat-o cu margarina si pesmet,presaram si deasupra seminte de susan si pesmet si o dam la cuptor,incins in prealabil,la foc mic ptr 30-40 min.(timpul depinde de cuptorul fiecaruia...daca trece testul scobitorii e ok)

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Mie imi place enorm pe paine prajita si unsa cu unt.

pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (47)

asubana 1

22.03.2011, 16:34

cred ca o portioara mi-ar ajunge si mie....

kamy 1

22.03.2011, 18:53

asubana...daca te saturi rpd...ajunge

Rahela Velicu 1

08.08.2016, 16:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu carnaciori