Rulada de carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 1 Ian 2013 | 34313 vizualizari

 

Frumoase si foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 adrei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 felii paine
  • 2 cartofi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • UMPLUTURA
  • 4 oua fierte
  • carnat de casa afumat
  • cascaval pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

painea se inmoaie in apa si se stoarce.

Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc.

Ceapa si ardeii si mararul se curata si se toaca marunt.

Cascavalul se rade.

Se amesteca toate ingredientele ca la chiftele si se potriveste de gust.

Se lasa la frigider 30 minute.

In doua tavi de chec se pune un strat din compazitia de carne, se pun la mijloc ouale in unul si carnati in al doilea si se acopera cu un alt strat de amestec.

Se apasa bine sa fie compact si se introduce in cuptorul incins pentru o ora.

Se scoate si se presara cascaval ras pe deasupra si se mai tine in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se scoate din tava cand se raceste.

Se feliaza si se pune pe platouri ca aperitiv.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de carne 195984
retete culinare - Rulada de carne 195985
retete culinare - Rulada de carne 195986
retete culinare - Rulada de carne 195987
retete culinare - Rulada de carne 195988
retete culinare - Rulada de carne 195989
retete culinare - Rulada de carne 195990
retete culinare - Rulada de carne 195991
retete culinare - Rulada de carne 195992
retete culinare - Rulada de carne 195993
retete culinare - Rulada de carne 195994
retete culinare - Rulada de carne 195995
retete culinare - Rulada de carne 195996
retete culinare - Rulada de carne 195997
retete culinare - Rulada de carne 195998

COMENTARII (44)

MotanLaOale 1

24.02.2014, 15:11

mihaelar63 1

04.09.2015, 17:05

Buuna de tat . cum de mi-a scapat

MotanLaOale 1

04.09.2015, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D