Rulada de carne cu ardei agro-dolce

de AnAmAryAnA in Pui, 18 Mar 2013 | 3199 vizualizari

 

Am prin gustul la scris si la postat retete asa ca va prezint cu succes sper, reteta cu numarul.....3.sper sa mai adaug un 0 cat de curand.

 

INGREDIENTE

  • 300-500 grame de carne tocata piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • o legatura de patrunjel verde
  • o bucata de pastrama,kaizer,sau orice alt preparat aveti
  • cativa catei de usturoi
  • 3 oua
  • sare,piper,cimbru
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri de otet
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu ardei agro-dolce:

Mai intai condimentam carnea cu sare,piper,cimbru si usturoi pisat bine sa se amestece aromele.

Punem 2 oua la fiert si le fierbem tari.

Ardeii ii taiem fasii subtiri si ii punem in tigaie la calit cu capacul pus.Cand sunt gata se scot si se face sosul agro-dolce...adica:in uleiul din tigaie punem otetul si zaharul si lasam 1 minut sa fiarba(amestecand continuu sa nu se arda zaharul).Rasturnam ardeii, presaram putina sare,punem capacul si stingem focul.

Bucata de pastrama o taiem fasii cat mai subtiri.

Revenim la carne si punem oul ramas,patrunjelul tocat marunt si amestecam bine.

Intr-o tava sau un vas termorezistent punem un strat de carne,feliile de pastrama(dar mai pastram cateva pentru ornat)ardeii si ouale taiate in jumate,si restul de carne deasupra.

Apoi punem feliile de pastrama ramase si dam la cuptorul incins pentru vreo 30 minute la foc mediu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata.

2

E buna calda dar si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ardei agro-dolce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca alla Romana