Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se toaca marunt legumele si impreuna cu carnea tocata sarata si piperata se prajesc. Se bate pieptul de curcan . Se ia o felie , in mijloc se pune o lingura jumate de carne tocata , se ruleaza , apoi roata se pune o felie de pancetta si se leaga cu ata. Astfel facuta toata carnea se aseaza in tava , se presara inca un pic de sare si piper si se pune rozmarin. Se acopera cu folie si se da la cuptor incins la 190 grade cam 1 ora, apoi se da jos folia si se mai lasa pana se rumenesc bine.
Cartofii se curata , se taie felii ca un evantai , se sareaza si se da la cuptor. Cand sunt prajiti intre felii se pune ementaler.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult