Rulada de carne cu morcov si mazare verde

de rivka in Vita, 7 Apr 2010 | 12853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame carne tocata vitel
  • 500 grame piept pui
  • 3 oua
  • 1 borcan jumatate mazare jumatate morcovi de 800 grame
  • condimente pentru carne de pui
  • condimente pt carne de vita
  • 1 lingurita sambal(pasta ardei iuti)
  • 4 linguri pesmet
  • piper
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita chimen
  • 2 lingurite patrunjel maruntit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu morcov si mazare verde:

Pieptul de pui se toaca cu cutitul cubulete si se amesteca cu 2 oua, 2 linguri pesmet, jumatate lingurita pasta de ardei iuti, condimentele dupa gust, piper, 1 lingurita de rozmarin, patrunjelul si borcanil de mazare cu morcovi.Amestecul se face cu mana curata.

Carnea tocata de vitel se amesteca cu condimentele dupa gust, chimen,piper,1 ou, 2 linguri pesmet si jumatate de lingurita de pasta de ardei iuti sambal.Amestecul se face cu mana curata.

Pe o hartie de copt se intinde carnea de vitel se acopera cu alta hartie de copt si se niveleaza cu un sucitor.

Deasupra carnii de vitel nivelate si pune cu lingura amestecul de carne de pui si se incepe rularea ajutandu-ne de hartia de copt.Carnatul se prinde la capete si apoi se infasoara strans in folie de aluminiu.

Se aseaza in tava de cuptor si se introduce la cuptor cca 110 minute la cca 240 grade.

Se scoata din cuptor se desface folia de aluminiu, se lasa la racit si apoi se taie, felii mai subtiri sau mai groase dupa preferinta.

Eu am taiat feliile mai groase ca am servit pe post de friptura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu morcov si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne alla pizzaiola