Rulada de carne (polpettone)

de lilik in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 8487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata vita(amestec)
  • 4 oua
  • 150 gr sunca
  • 100-150 gr cascaval(feliat)
  • parmezan
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • sare,piper,ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne (polpettone):

amestecam carnea tocata cu un ou, putin parmezan, sare , piper, paine inmuiata. Separat fierbem 3 oua tari. Dupa ce am amestecat bine compozitia o punem pe o bucata de hartie pt cuptor si intindem o foaie de cca 2-3 cm (important e sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara). Pe aceasta foaie de carne punem feliile de sunca cate una cat sa o acoperim, deasupra feliile de cascaval, iar in mijlocul foii punem ouale intregi ca in imagine.

Ajutandu-ne de hartie rulam foaia astfel incat sa nu se rupa si cu tot cu hartie o punem intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 45-50 de min. Inainte de a baga in cuptor punem deasupra putin ulei. O lasam 20 de min pe o parte apoi avem grija sa o intoarcem pe toate partile sa se rumeneasca bine. Tinand cont de faptul ca timpul de coacere al cartofilor in cuptor e cam acelasi putem pune in tava si cateva cubulete  presarate cu sare si ulei. Dupa ce s-a scurs timpul scoatem din cuptor, taiem felii si servim cald cu un pahar de vin rosu...pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne (polpettone)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

nadina73 1

05.10.2010, 01:25

super vreau dau 5f

Laly 1

05.10.2010, 10:41

O feliuta si la mine va rog

lilik 1

08.10.2010, 02:28

acum nu mai e dar data viitoare nadina ,laly va trimit la pachet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui