Ruladă de carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 6757 vizualizari

 

Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • Un morcov
  • 2 fire carnaciori oltenesti
  • Spanac
  • 4 linguri pesmet
  • Patrunjel verde
  • Usturoi
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de carne tocată:

Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.

Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.

Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.

Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.

Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.

Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.

Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.

Am pus la cuptor pentru o ora.

Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.

Se feliaza rece.

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ruladă de carne tocată 276217
retete culinare - Ruladă de carne tocată 276218
retete culinare - Ruladă de carne tocată 276219

COMENTARII (76)

Bya Ralu 1

03.05.2014, 10:33

super

mihaelar63 1

08.09.2015, 18:16

Unde am fost de mi-a scapat ? Rusinica mie Si buna si faina Sunt de acord cu tine .Mai bine o rulada decat n'spe chiftelute

diaconta 1

08.09.2015, 19:15

Mihaela,exact

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D