Rulada de carne tocata cu legume

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2013 | 14366 vizualizari

 

La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 500g carne porc tocata
  • 500g piept de pui tocat
  • 3 lg pesmet
  • 3 lg parmezan ras
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 1:

  • 500g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 lg pesmet
  • 2 lg parmezan ras
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 2:

  • 3 morcovi fierti
  • 1/2 ardei rosu
  • 10 fire de pastai verzi
  • 5 lg de spanac(din cealalta rulada)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu legume:

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte.

2.Intr-o tigaie am incins uleiul de masline,am curatat ceapa verde,am tocat-o marunt si am pus-o la calit.Am spalat spanacul,pe care l-am pus peste ceapa verde.Am pus putina sare si l-am lasat la foc mic,mestecand din cand in cand pana a scazut toata zeama.

3.Cand s-a facut spanacul,l-am pus intr-un castron,in care am adaugat pesmet,parmezan,oul,putin piper si am mestecat bine.

4.Am impartit compozitia de carne in doua.Pe o hartie de copt am intins carnea cu ajutorul unui sucitor umed.Am intins spanacul (dar am pastrat 5 lg din compozitie pentru cealalta rulada) si am inchis rulada cu ajutorul hartiei de copt.

5.Am intins cealalta parte de carne tocata,am asezat toate legumele:spanacul,fasolea verde spalata,ardeiul tocat marunt si morcovii fierti.Am inchis rulada,le-am pus pe amandoua intr-o tava cu putina apa,acoperit cu o folie de aluminiu si le-am dat la cuptor pentru o ora,la 180°.Dupa o ora am dat la o parte folia de aluminiu si am lasat sa se rumeneasca,cam 10 min.

Serviti calda,taiata felii.Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263393
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263394
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263395
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263396
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263398
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263402
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263409
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263411
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263412
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263413
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263415
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263419
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263422
retete culinare - Rulada de carne tocata cu legume 263424

COMENTARII (30)

Teo 1

26.09.2013, 23:35

e de mare efect!

Alina26 1

27.09.2013, 14:54

Multumesc frumos Violeta!!!!Cu siguranta am sa tin minte!!!si data viitoare am sa urmez sfatul tau!!!!

Alina26 1

27.09.2013, 14:55

Multumesc Teo!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S