Rulada de carne tocata cu legume

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2013 | 20954 vizualizari

 

La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.

 

INGREDIENTE

Rulada:

  • 500g carne porc tocata
  • 500g piept de pui tocat
  • 3 lg pesmet
  • 3 lg parmezan ras
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 1:

  • 500g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 lg pesmet
  • 2 lg parmezan ras
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Umplutura 2:

  • 3 morcovi fierti
  • 1/2 ardei rosu
  • 10 fire de pastai verzi
  • 5 lg de spanac(din cealalta rulada)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu legume:

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte.

2.Intr-o tigaie am incins uleiul de masline,am curatat ceapa verde,am tocat-o marunt si am pus-o la calit.Am spalat spanacul,pe care l-am pus peste ceapa verde.Am pus putina sare si l-am lasat la foc mic,mestecand din cand in cand pana a scazut toata zeama.

3.Cand s-a facut spanacul,l-am pus intr-un castron,in care am adaugat pesmet,parmezan,oul,putin piper si am mestecat bine.

4.Am impartit compozitia de carne in doua.Pe o hartie de copt am intins carnea cu ajutorul unui sucitor umed.Am intins spanacul (dar am pastrat 5 lg din compozitie pentru cealalta rulada) si am inchis rulada cu ajutorul hartiei de copt.

5.Am intins cealalta parte de carne tocata,am asezat toate legumele:spanacul,fasolea verde spalata,ardeiul tocat marunt si morcovii fierti.Am inchis rulada,le-am pus pe amandoua intr-o tava cu putina apa,acoperit cu o folie de aluminiu si le-am dat la cuptor pentru o ora,la 180°.Dupa o ora am dat la o parte folia de aluminiu si am lasat sa se rumeneasca,cam 10 min.

Serviti calda,taiata felii.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Teo 1

26.09.2013, 23:35

e de mare efect!

Alina26 1

27.09.2013, 14:54

Multumesc frumos Violeta!!!!Cu siguranta am sa tin minte!!!si data viitoare am sa urmez sfatul tau!!!!

Alina26 1

27.09.2013, 14:55

Multumesc Teo!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata