Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.
Rulada:
Umplutura 1:
Umplutura 2:
1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte.
2.Intr-o tigaie am incins uleiul de masline,am curatat ceapa verde,am tocat-o marunt si am pus-o la calit.Am spalat spanacul,pe care l-am pus peste ceapa verde.Am pus putina sare si l-am lasat la foc mic,mestecand din cand in cand pana a scazut toata zeama.
3.Cand s-a facut spanacul,l-am pus intr-un castron,in care am adaugat pesmet,parmezan,oul,putin piper si am mestecat bine.
4.Am impartit compozitia de carne in doua.Pe o hartie de copt am intins carnea cu ajutorul unui sucitor umed.Am intins spanacul (dar am pastrat 5 lg din compozitie pentru cealalta rulada) si am inchis rulada cu ajutorul hartiei de copt.
5.Am intins cealalta parte de carne tocata,am asezat toate legumele:spanacul,fasolea verde spalata,ardeiul tocat marunt si morcovii fierti.Am inchis rulada,le-am pus pe amandoua intr-o tava cu putina apa,acoperit cu o folie de aluminiu si le-am dat la cuptor pentru o ora,la 180°.Dupa o ora am dat la o parte folia de aluminiu si am lasat sa se rumeneasca,cam 10 min.
Serviti calda,taiata felii.Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult