Aperitiv rulada de cascaval

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 76364 vizualizari

 

Multumesc, Oana, pentru reteta! :-* A fost un aperitiv foarte apreciat la masa de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu cascaval Emmentaler (250 g)
  • 150 g sunca mozaic
  • 1 ardei gras rosu
  • o ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua fierte, tari
  • 120 g branza topita (la sul)
  • 100 g unt moale
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Tocam cubulete sunca si ardeiul, iar ouale fierte le dam pe razatoarea mare (sau le tocam tot cu cutitul). Ceapa si usturoiul le tocam cat de marunt putem.

Punem sunca si legumele taiate intr-un castron mai mare, impreuna cu patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam totul bine, pentru omogenizarea si legarea ingredientelor.

Pachetul de Emmentaler l-am pus la microunde, 30 secunde (timpul difera de puterea cuptorului), pana am observat ca s-a topit suficient de mult incat sa-l pot intinde cu sucitorul.

Am scos cascavalul moale din ambalaj si l-am intins rapid cat am putut de mult, obtinand  o foaie dreptunghiulara destul de mare. 

Am intins umplutura uniform si am rulat, dupa care am infasurat rulada in folie si am lasat-o la frigider cateva ore. 

Cand umplutura si cascavalul redevin ferme, putem felia rulada si servi. 

Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore, apoi se poate felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruscheta cu rosii si cascaval