Rulada de cascaval

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 1784 vizualizari

 

Un aperitiv care arata bine , se face usor si are un gust delicat . Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive . 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi(aprox 10 bucati)
  • 3-4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil.

Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor .

Il indem subtire .

Il ungem cu crema de branza , presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate   si maslinele .

Rulam cascavalul cat mai strans , infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider .

Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste .  

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de cascaval-0
Rulada de cascaval-1
Rulada de cascaval-2
Rulada de cascaval-3
Rulada de cascaval-4

COMENTARII (16)

 merisor

merisor 1

18.01.2016, 16:49

Minunata! De cand am si eu in plan sa fac una din asta, cred ca de prin 2012, de cand am ajuns aici

Rocsi

Rocsi 1

18.01.2016, 19:36

Super buna trebuie sa fie si are si aspect frumos!

miki_a

miki_a 1

21.01.2016, 00:53

Buna idee! Imi place tare mult si aspectul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!