Rulada de cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 6918 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...
 
"Bunatati pentru colindatori"

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cascaval 450 g
  • 1 cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 2 lg smantana grasa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g masline negre fara samburi
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

 

Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute.

Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm, cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor (eu asa am facut...).

Cat timp fierbe cascavalul, tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana, sare si piper dupa gust .

Dupa ce ai format foaia de cascaval, intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.

Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti taiata felii diagonale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

aperitive

2

rapid

3

festiv

4

ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, astfel risti sa nu se topeasca in intregime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din aluat fraged cu sunca si legume