Rulada de cascaval cu ardei copti si masline

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 3006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 roata de 500 gr. cascaval
  • 2-3 linguri pasta de ardei (de la Univer am folosit eu)
  • 4 felii emmentaler
  • cateva masline negre fara samburi
  • 2-3 ardei copti
  • putina branza telemea
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu ardei copti si masline:

Roata de cascaval, in ambalajul original, nedesigilat, se pune intr-un vas cu apa la foc mic si se lasa pana clocoteste apa si te topeste cascavalul.

Ardeii se coc si se curata de coaja.

Cand cascavalul s-a topit, il scoatem din ambalaj pe masa de lucru,il intindem cu facaletul, il ungem cu pasta de ardei de la Univer, aszam din loc in loc feliile de emmentaler, maslinele,fasiile de ardei copti, bucatele de branza telemea.

Presaram putin marar uscat, rulam apoi strans foaia de cascaval,la fel ca la rulada, imbracam apoi rulada obtinuta in folie alimentara sau harie de copt si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora,pana se intareste cascavalul.

Scoatem rulada de la rece, portionam si servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-0
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-1
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-2
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-3
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-4
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-5
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-6
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-7
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-8
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-9
Rulada de cascaval cu ardei copti si masline-10

COMENTARII (16)

babi5

babi5 1

19.08.2014, 13:48

Rocsi

Rocsi 1

19.08.2014, 22:15

Super

MotanLaOale

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!