Rulada de curcan cu legume

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2012 | 10914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~350 g piept de curcan
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • amestec de legume congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu legume:

Carnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei se intinde compozitia de carne in strat subtirel. Deasupra se pun legumele congelate.

Aici, oferta fiind variata, puteti alege in functie de preferinta voastra. Eu am ales un amestec de porumb cu morcov, ardei, mazare si fasole verde.

Presaram putina sare si piper, apoi ajutandu-ne de folie rulam carnea, pe lungime. Ruloul obtinut il invelim in folia de aluminiu, strangand bine capetele. Punem ruloul intr-un vas termorezistent, punem putina apa, cam de-un deget din inaltimea ruloului, si dam la cuptor la foc mediu, pana scade apa din vas. Desfacem folia, ungem ruloul cu sosul format acolo si dam din nou la coptor pana se rumeneste usor deasupra.

Lasam sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan