Rulada de curcan si ciuperci Portobello

de alldaycooking in Curcan, 13 Feb 2012 | 1879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 700 gr pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pumn de mazare congelata
  • 1 pumn de porumb congelat
  • sare
  • piper alb
  • Ciuperci
  • 400 gr ciuperci Portobello
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan si ciuperci Portobello:

Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe care am acoperit-o cu un capac. Am copt la 200 grade Celsius pentru 1 ora, apoi la 250 grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Ciupercile le-am feliat si le-am prajit in ulei. Ideea e sa nu fie foarte multe ciuperci in tigaie si sa se poata rumeni in ulei. Ciupercile prajite le-am asezat pe farfurii. In tigaia in care am prajit ciupercile am adaugat 2 linguri otet balsamic si 2 linguri sos de soia si am lasat sa fiarba pana cand am obtinut un sos ceva mai consistent. Am stropit ciupercile cu acest sos si am servit alaturi de rulada de curcan.

 

 

COMENTARII (15)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

13.02.2012, 14:06

foarte reusita

alldaycooking

alldaycooking 1

13.02.2012, 14:52

Multumesc frumos!

iri_iri

iri_iri 1

13.02.2012, 16:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24