Rulada de iepure in sos de morcovi si varza calita

de alba_zori in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2013 | 3864 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

12.02.2013, 16:21

Îmi place fireşte, de parcă ar fi ceva să nu-mi placă din mâncărurile expuse

alba_zori 1

12.02.2013, 16:23

Multumesc mult,ma bucur ca place mancarica mea

MotanLaOale 1

12.02.2013, 16:37

alba_zori 1

12.02.2013, 16:42

Multumesc Motanel

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 16:54

Arata bine. Insa e singura carne pe care n-o mananc.

alba_zori 1

12.02.2013, 16:59

Multumesc mult,parca am mai citit pe undeva ca nu mananci iepure..sau supa de peste parca,imi pare rau,este foarte gustoasa,ca de pui este carnita,cu o savoare de laptic,nici eu inainte n-o mancam pentru intoleranta mea la lapte,carnurile in general contin lactoza si mai als iepurele si mielul,dar dupa 5 ani de dieta stricta,pot gusta din toate acum.sper sa fie bine si pentru tine,te pup

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:06

Ai citit bine, nu manac iepure, iar pestele il servesc cu drag... iepure, cal nu-l mananc doar din motive religioase, sa zic... stiu de la bunicul meu ca nu se manaca, era preot.

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:08

de lactoza in carne nu stiam... e bine ca acum esti bine si poti servi din tot ce iti face placere.

alba_zori 1

12.02.2013, 17:18

multumesc foarte mult,sunt si rulade de vita,de porc,de miel,etc.nu stiu daca si de peste dar cred ca da,somon sau peste sabie..delicatese congelate in iarna,in fine nici eu nu stiam,adica nu m-am gandit la lactoza pana nu m-am simtit rau si doctorita mi-a facut analizele pentru intoleranta si alergie,doctorita mi-a zis ca si carnurile contin un percentual de lactoza..de fapt si animalele dau lapte la puisori..asta e logic.in fine mananc cate putin,nu exagerez la nimic ca stiu ca valorile de colesterol din sange urca de la orice fel de carne,doar nu suntem carnivori,ficatul nu digera foarte multe mai ales cand e bolnavior,si te inteleg ca nu mananci din motive religioase.Eu ani de zile fara carnuri sa sti ca m-am simtit bine,analize perfecte,eram slaba,adica nu ma ingrasam..in fine dar daca ai o pofta din cand in cand trebuie satisfacuta,te pup cu drag

DinDragostePentruGatit 1

12.02.2013, 17:21

la fel, alba.

alba_zori 1

12.02.2013, 18:23

Merisor 1

12.02.2013, 19:23

Nu pap iepure, dar dau like pentru prezentare

Mitinita 1

12.02.2013, 19:34

Ce interesanta e reteta! Vreau sa o inscriu la concurs,dar nu stiu ce specific sa scriu? Italienesc,cumva?

alba_zori 1

12.02.2013, 19:38

Multumesc foarte mult Mery,multumesc si lui Mitinita,da italienesc romanesc,doar varza calita face parte din categoria mancarurilor romanesti,rulada de iepure face parte de Italia,deci e o fuziune,te pup draguta

Lau 1

12.02.2013, 21:25

Rocsi 1

12.02.2013, 22:45

Cred ca e tare gustoasa

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:37

iepuras dragalas, unde ai ajuns?

ANNA_46 1

13.02.2013, 01:00

Papica buna

alba_zori 1

13.02.2013, 12:24

multumesc foarte mult fetele,va pup cu drag,si sa stiti ca e foarte bun iepurasul,costa mult,si bine ca e cumparat,nu e cel de la tara sau de companie..ca mi-ar fi fost mila si mie

Mitinita 1

15.02.2013, 22:15

gata,am inscris-o

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti