Rulada de muschiulet de porc cu prune

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1250 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 3 ore, program “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri
  • Sare si piper – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de muschiulet de porc cu prune:

 

  • Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;

  • Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;

  • Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;

  • Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;

  • Strange muschiuletul cu sfoara;

  • Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;

  • Stinge cu vin roze si ia de pe foc;

  • Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;

  • Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;

  • Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de muschiulet de porc cu prune-0
Rulada de muschiulet de porc cu prune-1

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.09.2015, 20:59

Panacris 1

30.09.2015, 11:39

Dana_Retetegg 1

08.11.2015, 21:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04