Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

de nico15 in Pui, 5 Dec 2010 | 4486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-4 bucati de piept de pui
  • 2 dovlecei
  • 150 gr de visine din dulceata
  • 2-4 rosii
  • 150 gr de ceapa
  • 2-4 catei de usturoi
  • 100 gr de faina
  • 1-2 oua,
  • 150 gr de branza telemea
  • sare, piper,
  • oregano
  • 1 ceasca vin rosu sec
  • sare, ulei, piper

           

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei:

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri,

separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano,

prima data se pune la sotat ceapa si usturoiul, dupa acea rosiile, oregano si vinul,

dupa ce este gata se da deoparte. Se iau pieptii de pui si se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor intr-o tava in care s-a pus ulei nu foarte mult, cat sa se prajeasca frumos

se adauga si un pic de apa.

Separat pregatim chiftelutele de dovlecei: se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea mica, se stoarce se adauga branza telemea rasa tot pe razatoarea mica,

ouale se sareaza se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit iar cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta. Se aranjeaza farfuria, se pune rulada si se taie in jumatate, se pun 3 chiftelute de dovlecel si se pune dressingul de jur imprejur.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cocoş la cuptor cu sos de roşii şi mujdei