Rulada de porc

de Merisor in Porc, 9 Ian 2013 | 9061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 200 gr carne tocata amestec
  • 4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 50 ml vin rosu
  • cimbru
  • piper macinat
  • foi dafin
  • sare
  • boia de ardei, dulce
  • felii de gogosar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Pulpa de porc o spalam. o filam frumos ca sa o putem rula si o batem putin cu ciocanul de snitele.

Legumele spalate le tocam marunt si le punem la inabusit in putin ulei si apa, dar nu le lasam sa se patrunda si adaugam amestecul de carne tocata, eu am pus vita si porc. 

Asezonam cu condimente, foi de dafin si putina sare, amestecam putin pe foc cat sa isi lase carnea sucul, apoi punem totul intr-o sita la scurs.

Intindem carne filata, asezam amestecul scurs peste ea, apoi carnatii si feliile de gogosari si rulam.

Legam cu o sfoara sau snur daca aveti, o ungem cu putin ulei, intepam din loc in loc cu cutitul, condimentam cu piper, sare si boia dulce si o punem intr-un vas de yena cu capac.

Stropim cu putina apa si vin rosu si o dam la cuptor la 180 grade pana cand se patrunde bine. Pe parcurs scoatem din cuptor si mai stropim cu vin rosu, si o mai intoarcem pe partea cealalta.

Aproape de final luam capacul de la vas si lasam sa prinda putina crusta.

Eu am tinut-o aproximati o ora in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc rulat