Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat

de Dana_Retetegg in Porc, 27 Dec 2010 | 9177 vizualizari

 

Hmmm ... inca o reteta reusita de la prima incercare:)
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr pulpa de porc
  • 4-5 felii de sunca presata
  • 4-5 felii bacon
  • 150 gr cascaval afumat
  • foi dafin
  • curry
  • condimente pt porc
  • boabe de ienibahar
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • scobitori (pt a fixa rulada)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat:

Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori.

Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare, piper.
Am lasat aproximativ o ora la cuptor.

A iesit foarte buna si frageda. Am servit cu felii de castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (8)

LUK 1

27.12.2010, 15:16

buna de tot

kamy 1

27.12.2010, 20:04

papa bun 5f

lilik 1

28.12.2010, 10:55

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc