Rulada de porc cu carnat afumat

de T I M E A in Porc, 20 Oct 2012 | 7955 vizualizari

 

Un preparat foarte gustos si aratos ideal mai ales pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • aprox 700 gr cotlet de porc
  • 300 gr carnati afumati
  • 1 lingura sare de mare
  • 1 lingurita rasa piper
  • 3 lingurite paprika rosie
  • oregano
  • cimbru
  • roinita
  • cateva linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat afumat:

Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei.

Batem bine carnea.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.

Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam. 

Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.

Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de porc cu carnat afumat-0
Rulada de porc cu carnat afumat-1
Rulada de porc cu carnat afumat-2
Rulada de porc cu carnat afumat-3
Rulada de porc cu carnat afumat-4
Rulada de porc cu carnat afumat-5

COMENTARII (47)

Alexandra Elena

Alexandra Elena 1

02.11.2012, 16:17

ce bine arata

T I M E A

T I M E A 1

02.11.2012, 16:34

Multumesc Alexa

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

11.11.2012, 19:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24