Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 3199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 cepe albe
  • 150 gr ciuperci champignions
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 gr carne tocata de porc
  • sare,piper
  • condimente pentru carne de porc
  • 100 ml apa
  • 50 ml vin rosu de casa
  • 50 ml de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci:

Muschiuletul se taie pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc si se acopera cu o folie si se da la frigider.

Intre timp se face umplutura: se curata cepele, ardeii si ciupercile, se toaca marunt. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa sa se caleasca, se adauga ardeiul gras si apoi ciupercile. Se lasa sa se caleasca apoi se adauga carnea tocata si se pune si putin apa sa se inabuse. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se scoate muschiuletul de la frigider, se inlatura folia, se pune umplutura si se ruleaza, apoi se leaga cu sfoara.

Intr-o tava termorezistenta se pune rulada si apoi apa, vinul si putin ulei. Se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptor circa 40 de minute la foc mediu, apoi se da folia jos si se mai lasa inca 10 minute pana se rumeneste. Cand e gata se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie felii.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci-0
Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci-1
Rulada de porc cu carne tocata si ciuperci-2

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

30.01.2013, 19:54

marcela1979

marcela1979 1

31.01.2013, 05:00

va multumesc tuturor

babi5

babi5 1

13.10.2014, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!