Rulada de porc cu oua

de cristina1985 in Porc, 9 Mai 2015 | 3288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 600 g carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 1 lg mustar
  • 6 oua medii+1 ou uns
  • sare, piper
  • cimbru, dafin
  • boia, pasta de ardei dulce, bulion
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu oua:

Se lasa aluatul sa se dezghete.

Se fierbe carnea tocata o ora, iar cele 6 oua, 10 minute (din momentul in care fierbe apa cu sare).

Se caleste ceapa, se adauga boiaua si pasta de ardei si se mai lasa cateva minute.Se adauga  ceapa calita la carnea tocata si se mai fierbe  45 minute. Apoi se pun cimbru, dafin, sare , piper, bulion, dupa gust si se mai  fierbe 15 minute.Se scurge de lichid( sa ramana doar carnea).

Se aseaza aluatul intr-o tava mare(pe diagonala), se unge cu mustar,se pune jumatate din compozita de carne pe jumatate din aluat si  se aseaza ouale fierte, unul langa altul .La final se pune restul de carne tocata, peste oua. Marginea aluatul se unge cu ou batut si se intinde aluatul ramas, in asa fel incat sa  obtii un dreptunghi.Se apasa cu degetul marginea  ruladei . Se unge  acest dreptunghi, cu ou batut si se tine la cuptor.

Eu l-am tinut 20 minute la foc mare ( nu mai mult pentru ca se arde imediat), dar cuptorul meu este vechi, asa ca puteti sa-l tineti 10 minute la foc mare si restul de 10 minute la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc