Rulada de pui

de MotanLaOale in Pui, 3 Ian 2012 | 7702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 50g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1/2 ardei capia verde
  • 50g costita
  • 2 felii muschi file
  • 1 felie sunca praga
  • 50g ciuperci din conserva
  • 1 ou
  • vegeta
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptii de pui se curata, se feliaza si se bat cu ciocanul ca la snitele.

Celelalte ingrediente se toaca marunt iar cascavalul se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu oul, vegeta si piprer pana la omogenizare.

Se ia fiecare felie de piept, se pune o lingura de compozitie si se ruleaza ca sarmalele. Se pot pune scobitori daca nu stau rulate. Ale mele au stat stranse fara scobitori.

Se dau prin faina, prin ou batut cu vegeta si piper si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot consuma calde sau reci ca aperitiv.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de pui 139599
retete culinare - Rulada de pui 139600
retete culinare - Rulada de pui 139601
retete culinare - Rulada de pui 139602
retete culinare - Rulada de pui 139603
retete culinare - Rulada de pui 139604
retete culinare - Rulada de pui 139605
retete culinare - Rulada de pui 139606
retete culinare - Rulada de pui 139607
retete culinare - Rulada de pui 139608
retete culinare - Rulada de pui 139609
retete culinare - Rulada de pui 139610
retete culinare - Rulada de pui 139611

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

09.01.2012, 15:37

Geanina87 1

24.03.2012, 21:33

arata suuuuper

MotanLaOale 1

24.03.2012, 23:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D