Rulada de pui

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 1686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ardei capia copt
  • 1 lingura capere
  • cateva ciuperci din conserva
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • foi de dafin, boabe de coriandru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Punem carnea tocata intr-un bol. O condimentam bine cu sare, piper si usturoi pisat.

Ardeiul capia se toaca cubulete mici, la fel sis cicupercile si le adauugam peste carne.

Verdeata se toaca marunt, caperele la fel .

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servevtel si se taie cuburi.Amestecam pieptul de pui cu compozitia de mai sus, punem ouale batute cu putina sare,

Udam o bucata de hartie de copt, asezam compozita de carne pe hartie si rulam usor, salamul obtinut. Legam capete .

Luam alta bucata de hartie de copt, la fel udam si rulam inca o data rulada apoi legam iar capetele.

Intr-o oala incapatoare punem apa, foi de dafin , boabe de coriandru si asezam rulada.Fierbem circa o ora rulada. DUpa ce a fiert se scoate si se lasa la racit.

Este o rulada delicioasa care poate inlocui mezelurile care le gasim in magazine.

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de pui 345922
retete culinare - Rulada de pui 345923

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.10.2014, 21:13

Foarte buna si mai sanatoasa

mirela0911 1

07.10.2014, 21:31

Ce de bunatati!

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:30

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21