Rulada de pui cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5203 vizualizari

 

e foarte foarte foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari dezosati
  • 8 feli de branza topita sau cascaval
  • 6 feliute de baicon
  • 3 cremvusti
  • putin unt
  • pasta de tomate si putin sos de soia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Se taie pieptul de pui si se bate putin apoi se pune pe o folie de aluminiu uns cu unt. Se adauga feliile de branza dupa care se pune peste baconul taiat cubulete. Prajim 3 cremvusti, adaugam celor pregatite mai sus si rulam cu grija.

Se inveleste bine in folia de aluminiu, se pune in tava unsa si se dau la cuptor pentru 40 minute la 160 grade.

Pasta de tomate se amesteca cu putin sos de soia si se prejeste in putin ulei, apoi se pune peste rulada, iar deasupra se presara patrunjel verde tocat

Este grozav de buna acesta rulada

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25906
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25909
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25912
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25914
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25917
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25918
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25920
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25921
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25922
retete culinare - Rulada de pui cu cascaval 25923

COMENTARII (35)

mariac 1

13.04.2010, 10:18

foarte bine arata si cred ca a fost grozav de bun am sa fac si eu

nadina73 1

14.04.2010, 22:32

buni a fost grozav ,fa cu siguranta iti va placea mult

teodora 1

04.06.2010, 01:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55