Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur

de rivka in Pui, 12 Apr 2010 | 6834 vizualizari

 

idee preluata dupa una dintre retetele mihai

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui cca 500 grame
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • paprika
  • coriandru macinat
  • verdeata patrunjel tocat fin
  • ulei masline
  • 1 kg cartofi
  • hartie de copt
  • folie de aluminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur:

Cei doi piepti de pui se taie in 2 astfel sa se obtina o bucata desfacuta, se acopera cu folie de plastic si se bat cu ciocanul pentru schnitzele.Se sareaza, pipereaza, se pudreaza cu paprika, deasupra fiecarei bucati se aseaza cascaval felii si apoi se ruleaza strans in hartie de copt.

Cele 2 suluri apoi pe rand se infasoara bine in folie de aluminiu si se fierb cca 10-15 minute in apa clocotita intr-o oala pe foc.

Se scot din apa, se desface folia de aluminiu si se lasa sa se raceasca.

La servire se desface hartia de copt si intr-o tigaie cu putin ulei de masline se rumenesc rulourile pe toate partile mai condimentandu-se putin cu paprika si putin coriandru.

Se scot pe un platou si se presara deasupra pentru decor patrunjel tocat fin.

Se servesc alaturi de cartofi natur.(1 kg cartofi noi taiati cubulete, fierti in apa cu sare, cand sunt fierti se adauga putin ulei de masline si patrunjel tocat marunt).

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

ionix 1

12.04.2010, 22:13

mi-a scapat rulada asta... la favorite

ela 1

13.04.2010, 00:02

eu am mai ramas cu ceva?macar sa o pun la favo si sa o fac dupa ce oi mai slabi

ionela2682 1

13.04.2010, 11:20

waw cum arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki